Rezervacijski obrazec

V juliju je krajši ogled z vožnjo po I. jezeru (1-1,15h) možen vsak dan ob 11.00h, 13.00h, 15.00h in 17.00h (brez predhodne najave).

  • Število oseb, ki bodo prišle na ogled (1-4)
  • Skupna teža vseh oseb v kilogramih (največja možna skupna teža obiskovalcev je 320 kg)
  • Starost posameznih obiskovalcev (3,5-4-urni ogled: starost med 10 in 65 let; 6,5-7 urni ogled: starost med 15 in 65 let)
  • V primeru, da si dve osebi želita na samostojen ogled, navedite to v opombe. Od števila obiskovalcev v čolnu je odvisna tudi cena. Tukaj lahko vpišete dodatna vprašanja.

KAJ POTREBUJETE ZA 3,5-4 URNI ALI 6,5-7 URNI OGLED?

– 3 pare toplih nogavic
– dolge hlače
– toplo srajco z dolgimi rokavi
– 2 topla puloverja

Na ogled prinesite le našteta oblačila, vetrovke, jakne in bunde niso primerne. Čez svoja oblačila boste oblekli še zaščitni jamarski kombinezon, ki se čez jakno težko obleče in nas ovira pri gibanju. Vse 3 pare nogavic obujete naenkrat – preden obujete naše gumijaste škornje – da vam je toplo v noge. Med gibanjem smo ogreti, v čolnu pa nas lahko hitro zebe, voda ima tako kot zrak le 8°C.

S seboj imate lahko fotoaparat ali videokamero.

Ostale pomembne informacije:

Riziko odpovedi:

Obiskovalci: v primeru, da se obiska iz kakršnegakoli razloga ne boste mogli udeležiti, nam to javite najkasneje tri dni pred vašim najavljenim datumom, sicer vam bomo morali izstaviti račun za stroške, ki so nastali (priprava opreme, dežurstvo vodnika, prazen termin, itd). To ne velja za izredne primere (bolezen, nesreča itd), vendar nam vseeno sporočite odjavo najkasneje nekaj ur pred najavljeno uro obiska.

Pomembno: v primeru izredne suše ali poplav si pridržujemo pravico, da vas dva dni pred vašim napovedanim obiskom obvestimo o odpovedi ogleda.

Starost in teža obiskovalcev:

Za rezervacijo ogleda želimo izvedeti težo in starost obiskovalcev iz sledečih razlogov: najpomembnejši je ta, da morajo biti vsi obiskovalci v dobri psihofizični kondiciji. Med ogledom, ki zajema hojo po stopnicah in nekaj plezanja, obiskovalci med jezeri večkrat stopijo iz čolna in nazaj. Skupna teža je pomembna zaradi ugreza čolna. Ogled odsvetujemo mlajšim od 10 oz. 15 let, saj naše 30-letne izkušnje kažejo, da mlajši otroci po dveh urah obiska postanejo utrujeni in premraženi, kar otežuje ogled.